AUDIOLOOG – ‘T OORHUIS

Reeds 10 jaar staat ‘t Oorhuis garant voor goede service, begeleiding en ruime keuze aan kwalitatieve hoortoestellen voor ieders budget.

U kan bij ons terecht voor professioneel advies in verband met het oor en het gehoor. U bent dan ook steeds welkom voor een informatief gesprek en een vrijblijvende hoortest.

Indien u in aanmerking komt voor een hoortoestelaanpassing, dan kan u aan de hand van een voorschrift van de neus-keel-oor arts een vrijblijvende proefperiode met hoortoestellen starten.

Wij hebben een ruim aanbod hoortoestellen. Samen met u bekijken we de verschillen de types en prijsklassen. Bij de selectie houden we rekening met de persoonlijke voorkeur, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

Tijdens de proefperiode richten wij ons op uw bevindingen en regelen wij de hoortoestellen bij zodat u een aangename geluidsbeleving heeft en een goed spraakverstaan. Om u op een gepaste manier te kunnen helpen beschikken wij over 2 kwalitatief hoogstaande hoortoestelmerken, namelijk Widex en Siemens.

z

AUDIOLOGIE

Hoorcentrum Verranneman
’t Oorhuis

056 60 45 60

Wij vinden een goede servive en opvolging heel belangrijk. Onze deur staat altijd open voor verdere vragen, bijregelingen en nazicht. Indien u onvoldoende mobiel bent, komen wij op huisbezoek na afspraak.

Wij voorzien uiteraard hoortoestelbatterijen en onderhoudsproducten, maar wij hebben ook een ruim assortiment hulpmiddelen. Zo zijn er draadloze afstandsbedieningen die het functioneren met hoortoestellen vergemakkelijken. Maar ook voor mensen zonder hoorapparaat zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar. Zo bieden wij onder andere flits- en trilwekkers, systemen om gemakkelijk naar TV te kijken, telefoons en GSM’s met extra versterking.

Omdat we beter voorkomen dan genezen hebben wij ook standaard en op maat gemaakte gehoorbescherming. Er is een uitgebreide keuze naar gelang de geluidssituaties waar u zich wilt beschermen. Zo zijn er onder andere zwem- en slaapdopjes, gehoorbescherming voor schietsport, motorrijders, muziek en industrie.

Voor verdere informatie: www.oorhuis.be of 056/60 45 60.
Ik help u graag verder!

Voor verdere informatie: www.oorhuis.be of 056/60 45 60.

Wij helpen u graag verder